Zee of Piraat of Nemo kinderfeestje

www.kidspartyadventure.nlJe kunt er natuurlijk allerlei namen aan geven. Leuk bij dit feest is dat we een echt schip bouwden. Niet dat we gevaren hebben maar we hebben wel een leuk speeltoestel in de tuin gehad waar de kinderen na het feest bijna een jaar op gespeeld hebben. Een kinderfeest is als je het goed voorbereid iets wat niet na 1 dag weer voorbij is. Geniet van de voorbereiding en zeker van de dag. Ondanks dat veel mensen er tegenop zien, is het voor de kinderen de leukste dag van het jaar.

Voor het schip moet je wel op tijd beginnen met het verzamelen van oud hout. En zorgen dat je een zeil hebt. Ik gebruikte het doek van het ridderfeest wat ik toen aan de dakgoot hing. Dat was een kaas doek van 10 meter lang met een schild er op geverfd. Dus het zeil was het minste werk.

www.kidspartyadventure.nl www.kidspartyadventure.nl www.kidspartyadventure.nl We hebben dit feest georganiseerd voor mijn dochter die helemaal gek was op timmeren. Zij werd 7 jaar. Als je dan de kinderen een hamer laat mee brengen moet je er goed bij blijven anders slaan ze maar wat in het rond. Dat is een tip! Een EHBO trommel en een Ice Pack is ook niet overbodig. De bouwtekening zit bij het draaiboek dus daar kun je al dingen van voorbereiden zodat je tijdens het kinderfeestje alleen nog maar wat hoeft te schroeven en dan al snel resultaat hebt.

Veel succes en geniet er van!

www.kidspartyadventure.nlwww.kidspartyadventure.nl

 

Share Button